Conditii de livrare si preturi de transport

Livrare

Livrarea produselor comandate se face catre cumparator la sediul RUBIN CONSTRUCT (in conditiile in care beneficiarul poseda mijloc propriu de transport pentru marfa achizitionata) sau cu mijloacele de transport ale SC RUBYNIO PREST SRL, in conditiile prevazute mai jos.

Preturi de transport

Transportul produselor comandate, a caror valoare cumultata depaseste suma de 1000 Lei (TVA inclus), este gratuit, pe raza municipiului Roman.

Pentru produsele comandate, a caror valoare cumulata nu depaseste suma de 1000 Lei (TVA inclus), preturile de livrare sunt urmatoarele:

- pentru municipiul Roman:

  • 30 de Lei.

- in afara municipiului Roman, pe o rază de 50 de km:

  • 5 Lei/km (dus-intors);
  • negociabil, in functie de valoarea si greutatea totala a produselor comandate.

Pentru mai multe detalii contactati-ne la telefoanele: 0745 072859 sau 0766 672560.

Politica de retur

Conform legislației UE aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare. Perioada de reflecție expiră după 14 zile de la data primirii produselor. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare. Pentru a trimite înapoi produsele neutilizate, aveți la dispoziție 14 zile din momentul în care ne-ați informat despre intenţia de retur. Ne puteți informa în momentul în care trimiteți produsele înapoi, de exemplu prin adăugarea unei declarații scrise la produsele pe care le returnați prin poștă sau e-mail la adresa: comenzi@rubinconstruct.ro.

Costurile returnării produselor sunt suportate de catre cumpărător.

Rambursarea contravalorii

Banii se returnează în termen de 14 zile lucrătoare de la anularea comenzii, dar rambursarea poate întârzia în cazul în care nu a fost primit produsul înapoi sau cel puțin dovada că l(e)-ați trimis.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password