Dacă renovarea casei tale nu mai poate astepta, acum RUBIN CONSTRUCT îți oferă facilitatea achiziționării de materiale sau prestări de servicii, cu plata in rate prin TBI Credit.

Daca ai gasit produsul dorit si nu mai vrei sa pierzi nicio secunda sa-l achizitionezi, Creditul direct in magazin te ajuta sa-l obtii imediat!

Nu trebuie sa alegi, fii indraznet si cumpara bunuri in rate.

Criterii de eligibilitate esentiale:

 - Varsta: 18-75 ani in momentul terminarii creditului;

 - Minim 3 luni la actualul angajator (3 salarii incasate); pentru angajatii M.A.I. se solicita adeverinta de venit formular tip din atasament;

 - Salariul minim: 800 lei raportat la ANAF + venituri din diurne daca este cazul (extras de cont pe ultimele 6 luni sau dispozitii de plata prin casierie pe ultimele 6 luni);

 - Pensie minima: 640 lei;

 - Perioada de creditare: 6 luni – 60 luni;

 - Posibilitate analiza dosar cu codebitor pentru cumularea veniturilor (fara restrictii d.p.d.v. al gradului de rudenie).

Avantajele sistemului de credit TBI sunt urmatoarele:

Aplicatie cu raspuns automat prin acces la bazele de date ANAF si Biroul de Credit – timp de raspuns rapid;

Rata de aprobare ridicata comparative cu celelalte banci din piata fapt care permite aprobarea sumelor mari prin credit si scurtarea procesului de creditare.

Mai multe detalii puteti afla la unul din numerele de telefon 0745 072.859 sau 0766 672.560, între orele 9.00-17.00 sau aici.

.....................................

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password